Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók

 

Képekkel kapcsolatos tudnivalók

Annak érdekében, hogy a terméket a legjobb minőségben tudjuk elkészíteni fontos a jó minőségű kép használata. Homályos, szemcsés, zavaros, sötét vagy kis méretű képekkel nem lehet megfelelően dolgozni, az elvárt minőséget nem tudjuk biztosítani és ezért a felelősséget sem vállaljuk. A kép kiválasztásakor mindig ügyelj arra, hogy az szép tiszta és éles legyen. Fényképezéskor figyelj a fényviszonyokra, lehetőleg világos helyen fotózz és ha van rá mód, ne ablakkal szembe! Használj vakut, ha félhomályban vagy sötétebb helyen fényképezel! Ha a kép minőségével kapcsolatban bizonytalan vagy, akkor küldd el nekünk emailben és segítünk.

A megrendelő felületen csak jpg, png és bmp kép feltöltésére van lehetőség.

 • Digitális képek
  A felbontás 300 dpi vagy annál nagyobb legyen.
 • Papírképek
  Személyes megrendelés esetén papírképet is hozhatsz. A papírkép lehetőleg fotólaborban előhívott kép legyen. Újságból kivágott, vagy otthon kinyomtatott képekkel nem tudunk olyan szépen dolgozni, mint a fotólaborossal.
 • Más kép, ami nem fotó
  Más típusú (pl.: vektorgrafikus) ábrákat, rajzokat is küldhetsz. Ezek típusáról és formátumáról a megrendelés előtt érdeklődj!

 

Hogyan tudok rendelni? Több rendelést is leadhatok?

Rendelésedet többféle módon is leadhatod. Személyesen üzletünkben, oldalunkról a megrendelőlap kitöltésével vagy emailben.
Telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni!

 • Személyesen üzletünkben
  A Kapcsolat menüpontra kattintva megtudhatod a nyitvatartási időt és egyéb kapcsolatfelvételi lehetőségeket.
 • Az oldalunkról a megrendelőlap segítségével
  Külön a termékekre vagy a "rendelés" menüpontra kattintva.
 • Emailben
  Ha a megrendelőlappal nem boldogulsz, vagy más típusú fájlt szeretnél küldeni, esetleg speciális igényed van, akkor a megrendelésedet elküldheted emailben is. Ebben az esetben kérjük, hogy a lehető legpontosabban fogalmazd meg igényedet és a szükséges képeket, grafikákat, egyéb fájlokat is mellékeld a levélhez. A megrendelés előtt kérjük olvasd el a képekkel kapcsolatos tudnivalókat is.

  Több megrendelést is leadhatsz egymás után. Ha rövid időn belül (néhány óra esetleg egy napon belül) több rendelést is küldesz, a megrendelés feladója adataiból látjuk, hogy egyazon személy rendelte, ezért egy megrendelésként kezeljük és igyekszünk egy időpontra teljesíteni.

 

Van-e minimális rendelési mennyiség vagy összeg?

A megrendeléseknek nincs minimális mennyiségi vagy összeg korlátja.

 

Nagyobb mennyiségben szeretnék rendelni, úgy kapok árengedményt?

Igen, bizonyos mennyiség felett árengedményt adunk. A weboldalunkon feltüntetett árak néhány darabra vonatkoznak. Nagyobb mennyiségű rendelés előtt kérj árajánlatot emailben. A levélhez csatold a szükséges képeket, terveket és írdd meg a megrendelni kívánt mennyiséget is.

 

Hogyan fizethetek és hogyan vehetem át a megrendelt terméket?

A kész termékeket átveheted üzletünkben, vagy kérheted házhozszállítással. Személyes átvételkor készpénzzel, házhozszállítás esetén azonnali banki átutalással tudsz fizetni. Amennyiben házhozszállítást kérsz, rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a kiválasztott átvételi pont nevét és címét! A visszaigazoló emailben jelezzük a végösszeget és az elkészülés idejét.
Utalási adatok: Név: Bakó és Bergmann Kft., számlaszám: 11993001-06282525-10000018

 • Házhozszállítás DPD futárszolgálattal:
  Ára 2500-5000Ft, a csomag súlyától függően. Várható szállítási idő 1-2 munkanap. Csak előre utalással és csak magyarországi címre kérhető!

 

Mennyi idő alatt készül el a megrendelt termék?

Az esetek túlnyomó többségében másnapra elkészülnek, de van olyan időszak amikor akár 1-2 óra múlva átvehető a kész termék. Az elkészítés ideje függ az egyidejűleg beérkezett megrendelt termékek számától is és a raktárkészlettől is. Minden esetben a visszaigazolásban leírjuk, hogy mikor készül el.

 

Egyedi igényem van amit a weboldalról nem tudok megrendelni.

Ha az oldalunkról a megrendelő lapon nem tudod megrendelni a terméket, mert nincs olyan opció, akkor emailben rendelj. Írdd le részletesen az igényeidet és csatold a szükséges képeket, terveket.

 

Általam hozott tárgyra, alapanyagra tudnak nyomni képet, szöveget?

Nem minden esetben. Mindenképpen kérdezz meg minket, hogy megoldható-e! Hozott kerámia, üveg, műanyag, stb. termékekre nem vállalunk nyomást! Az általunk biztosított termékek felületei speciális bevonattal vannak ellátva, így biztosítva kivitelezhetőséget és tartósságot.

Hozott textilre bizonyos esetekben elvállaljuk a nyomást. Ilyen pl.: hozott pólók, sportmezek, stb nyomása. A hozott textilek nyomhatóságáról személyesen tudunk nyilatkozni a nyomandó ábra és az anyag ismeretében. A hozott színes anyagoknál előfordulhat, hogy a nyomáskor a színét engedi és átüt a nyomaton! Ezt előre nem tudjuk megmondani! A hozott anyagokban keletkezett károkért elváltozásokért és a nyomat minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

 

Adatkezelés, adatvédelem

A Bakó és Bergmann Kft. (4032 Debrecen, Poroszlay u. 81.) részére bocsátott személyes adatait (név, telefonszám, email cím, melyeket kizárólag a megrendelő által kitöltött rendelési űrlap által generált email formájában tárolunk) az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletét (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete, röviden: (GDPR) és az adatkezelésre vonatkozó további EU és magyar jogszabályokat szem előtt tartva, az űrlapon feltüntetett munka elvégzésének időtartamáig bezárólag azonosítási ill. kapcsolattartási célokra felhasználjuk. Adatait továbbiakban nem tároljuk (törlésre kerülnek), valamint nem adjuk át harmadik félnek.

 

 

×